5 Ocak 2019 Cumartesi

Samsung Galaxy Tab 3 Lite T113 Kullanıcı Yorumları

Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-T113-kullananlar

Samsung Galaxy Tab 3 Lite T113 8GB 7'' kullananlar, Samsung Galaxy Tab 3 Lite T113 nasıl bir tablettir?

@ Ben kullandım, ön kamerası olmaması olumsaz yanı ama ekranı ve veri uygulama deposu çok iyi bir tablet. Tavsiye ederim.

@ SM-T113 tabletin ekran kalitesi hayal kırıklığı . 7 inç tablet alacaksanız eğer tab4 SM-T230 tavsiye ederim.

@ Bu tablet piyasaya ilk çıktığında baya ses getirmişti ve iPad'e rakip olarak çıkmıştı aslında. Android apple'a sağlam yanıt verdi ve böylesine başarılı bir ürün ortaya çıktı. Buram buram samsung kalitesi kokan bir cihaz olduğunu söylemeliyim. Özellikle kullanılan malzeme ve rahatlık bakımından çok iyi bir tablet. Yıllar geçmesine rağmen çok iyi çalışıyor. Üstelik de şarjı çok uzun gittiği gibi 8 gb hafızası da gayet yetiyor, telefon gibi olmadığından 8 gb yeterli baya. Oldukça hafif ve ince olduğu için her şeyin içine giriyor, taşıması kolay. Cepte bile taşıyabileceğiniz bir tablet. Görüntü çözünürlüğü iyi, daha da iyi olabilirdi bence. Çift çekirdekli işlemcesi baya baya yetiyor ve ilk çıktığı zamanki kadar iyi performansı var. Uygulamaları iyi açıyor ve kullanması kolay. Orta tuşu iyi çalışıyor. Isınma gibi problemler de yaşamadım. Genel anlamda memnun kaldım ve kılıfla birlikte çok güzel kullanılıyor.

@ Derslerim farklı saatlerde olduğu için, kütüphanede özellikle araştırma yaparken ben tabletimle birlikte çok rahat ediyorum. Çünkü kullanımı oldukça kolay. Hız konusunda herhangi bir sıkıntısı yok, home office işler yaptığım için de çok kullanışlı oluyor.

@ Standart, artık geçmişte kalmış ucuz bir tablet. Telefonu oyunlarım yormasın diye, evde bunu kullanmak için alacağım. Özellikle işte, clash of clans gibi app oyunları oynamak için telefonu yormak istemiyorum. Tab3 yeterli bir tablet bunun için.

@ Orta seviyede özellikleri var bence, sadece fiyatı uygun. Daha uygun olduğu zaman, oğluma internetten bazı ödevlerini yapsın diye aldığım bir cihazdı.

@ Uzun zamandır kullanıyorum ben, bir kere güncelleme geldiğini hatırlamıyorum arkadaşlar.

@ Harika tam 4 yıldır kullanıyorum. Şarjı uzun süre dayanıyor. Tavsiye ederim. Ben beğendim.

@ Fiyatı iyi fakat güncel olmayan işletim sistemi ve 1gb gibi bir ram, maalesef artık çok geri kalmış bir tablet.

@ Bende var, çok kötü diye yeni tablet bakayım dedim, bu çıktı karşıma yine. Çok dayanıklı orası kesin. Çünkü altı sene kadar önce almıştım ve hala aktif olarak kullanılıyor ve sağlam. Ama bu devirde artık aşırı yavaş ve donan bir tablet. Kesinlikle bu paraya değmez, üstüne ekleyip daha mantıklı bir telefon vs alın, çünkü büyüklüğü de öyle fazla değil.

0 yorum:

İçerikte yer alan bilgiler, incelemeler, kullanıcı tavsiye ve yorumları bilgilendirme amaçlı olup sitemiz sorumlu tutulamaz, site içeriği yalnızca aktif bağlantı ile kaynak gösterilmek kaydıyla kullanılabilir. Kullananlar, yorumlayanlar, yorumlar, tavsiyeler, incelemeler, görüşler ve şikayetler. Hepsi bir arada, hepsi 'kullanyorumla.com'da...